Відомий український артист Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію фанатів. Саме тому, артист активно веде свої сторінки у соціальних мережах, де частенько тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу відомий артист на своїй сторінці в Instagram у розділі stories опублікував фото з тренування. Так, Мірзоян показав фанатам фото зі спортзалу після гри у волейбол.
Для активного проведення часу артист обрав спортивну форму синього кольору. А на голову Мірзоян одягнув захисний шолом, щоб не отримати травму у результаті запеклої гри.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram


"Варіації на тему моди", - іронічно підписав світлину Арсен Мірзоян.


Останнім часом Мірзоян почав активно займатися спортом. Він часто ходить до тренажерної зали, бігає або ж грає у волейбол. За цей час співак помітно схуд, а його тіло набуло розкішного рельєфу.

Нагадаємо, налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Знімок вийшов дуже милим і зворушливим.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян заговорив про втому від життя: "Нагадаю собі…"

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, чим балує себе в Буковелі: "Ціна, як за лобстера"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще