У Львові вперше виставили мощі святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Вони прибули з Ватикану.
Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.
Так, стало відомо, що урочисте виставлення до почитання мощей відбулося у львівському храмі, названому на їхню честь (вул. Віри, Надії, Любові, 10). Варто зазначити, що доступ до святинь є щодня з 16.00 до 20.00 год.

Вперше у Львові виставили мощі святих мучениць Віри, Надії та Любові
Вперше у Львові виставили мощі святих мучениць Віри, Надії та Любові

"Мощі передали на наше прохання, яке ми подали понад півтора року тому. Відтак, до мене зателефонував представник Отця і Глави УГКЦ при Святому Престолі у Ватикані й повідомив, що Римська Курія підтвердила, приготувала і передала для нашого храму як дар назавжди мощі святої Софії та її доньок Віри, Надії, Любові з відповідними документами", — повідомив отець Андрій Корчагін.

Для довідки:

Віра, Надія, Любов та матір їх Софія — християнські святі, шановані в лику мучениць. Жили у II столітті в Римі. У Православній церкві їх пам'ять вшановують 30 вересня. До Віри, Надії, Любові та матері їх Софії моляться, просячи сил для зміцнення віри, здоров’я, добробуту та кохання.

Раніше повідомляли, Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - промов "Амінь" і чекай благодаті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, предстоятель УПЦ розповів, чому церква не змінюється тисячі років.

Знай.uа писав, відомий лікар-священик УПЦ розкрив секрет, як правильно молитися.