Відома співачка Ірина Федишин зараз активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка з задоволенням тішить своїх численних фанатів новими піснями та кліпами.
Цього разу Ірина Федишин анонсувала прем'єру своєї нової пісні з назвою "Обійми". Зірка оприлюднила коротеньке відео на своїй сторінці в Instagram. На ньому радісна Федишин у розкішній білій сукні прямує на знімальний майданчик "Ранок з Україною" аби презентувати свою нову пісню.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Сьогодні прем’єра «Обійми» вмикайте зараз канал «Україна» @ranok_ua", - зазначила Ірина Федишин під опублікованим відео.

Нова пісня Ірини Федишин "Обійми" дуже чуттєва, в ній описується все те, чого хочеться усім дівчатам та жінкам. Слова та музику для пісні написала Ірина Федишин.

Українкам прийшлася до душі нова пісня Ірини Федишин і вони прийнялися залишати компліменти для співачки у коментарях.

"Гарна, лірична пісня, "Дуже класна і душевна пісня😍 Не дарма так довго чекали❤️", ""Поцілуй там де болить... " Так ніжно. Так круто", "Дуже душевна пісня дякую Ірино Федишин !!!! 😚😚", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин затьмарила домініканське сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Також портал Знай.uа писав, як Ірині Федишин в костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".