У Львові троє місцевих жителів видавали себе за контролерів аби не платити за проїзд у трамваї.
Про це повідомляє ЛКП "Львівелектротранс".
Так, стало відомо, що у Львові правоохоронці затримали трьох чоловіків, які видавали себе за контролерів, щоб не оплачувати проїзд у трамваї. Зазначимо, що цей інцидент встався у трамваї №6, який курсує від залізничного вокзалу до вулиці Миколайчука.
У порушників не було ні квитків, ні документів, які б підтверджували, що вони контролери. Своє дії місцеві жителі пояснили тим, що беруть участь у челенджі.

У Львові 3 хлопців видавали себе за контролерів / Фото ЛКП "Львівелектротранс"
У Львові 3 хлопців видавали себе за контролерів / Фото ЛКП "Львівелектротранс"

"Хлопці втекли з трамвая, коли він зупинився біля Палацу культури імені Гната Хоткевича. Здійснивши втечу, порушники у короткий термін були затримані працівниками Шевченківського відділу поліції Львова. Свою поведінку пояснили, що це для челенджу", – розповів заступник директора ЛКП "Львівелектротранс" Віталій Баранський.

Варто зазначити, що у лютому львівські контролери отримали нагрудні значки. Тож пасажирам стало простіше їх розпізнати. Також контролери львівських трамваїв одягнені у чорну форму й завжди повинні мати при собі посвідчення.

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.