Відомий український співак та шоумен Дзідзьо має мільйонну аудиторію в Instagram та часто тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу відомий артист у своєму Instagram у розділі stories презентував нову пісню. Він разом з Олександром Пономарьовим, Артемом Пивоваровим та Alekseev записали спільну пісню під назвою "Чому".

Скріншот  stories 
Скріншот  stories 

Романтичний трек відомі артисти презентували у перший день весни - 1 березня. Над цією піснею виконавці працювали останні місяці та у соціальних мережах підбурювали своїх фанів неочікуваним квартетом.

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Слова та музику для цієї пісні написав Олександр Пономарьов, а запис треку артисти здійснювали на студії звукозапису "З ранку до ночі" Production studio "Zrankudonochi".

Кадр з кліпу
Кадр з кліпу

Українцям прийшлася до душі нова пісня від відомих артистів, тому вони прийнялися коментувати її під офіційним відео у youtube.
"Боже, наскільки ж це чудово... Дякую що за допомогою цього шедевру з перших нот, з перших слів допомогли пригадати так багато забутих подій та емоцій...", "Ця пісня стане народною 💛💙♥️ В ній все прекрасно - і слова, і музика, і аранжування, і чудові чоловічі голоси 😇♥️♥️♥️", "Дуже гарна пісня, хлопці так тримати ви СУПЕР, побільше таких пісень в вашому виконанні", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів