У мережі показали фото кількатисячної черги людей без масок на українсько-польському кордоні.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив Tomasz Baart-Bartecki.
Так, стало відомо, що пропускному пункту Шегині/Медика помітили значні скупчення людей. Зазначається, що багатотисячні черги зафіксували у суботу, 27 лютого. Зазначається, що людям доводиться очікувати у чергах понад 12 годин.

Фото: ФБ/Львів-Перемишль-Краків
Фото: ФБ/Львів-Перемишль-Краків

Варто зазначити, що більшість людей під час очікування у черзі перебували без захисних масок. Також значна частина тих, хто все-таки одягнув маску приспустив її на підборіддя.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Довідково:

Шегині — пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Польщею. Розташований у Львівській області, Мостиський район, неподалік від однойменного села на автошляху М11. З польського боку розташований пункт пропуску «Медика» на автошляху 28 у напрямку Перемишля. Пункт пропуску «Шегині» входить до складу митного посту «Мостиська» Львівської митниці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще