Львів'яни поскаржилися на те, що у місті вже тиждень дороги стоять у воді. Все через те, що комунальники не прибирали кучугури снігу біля доріг.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Serhiy Halchyk.
Так, львів'яни зазначили, що у місті вже понад тиждень розтає сніг через це вулиці та дороги міста опинилися у воді. Через це львів'янам важко пересуватися вулицями міста, особливо це стосується пішоходів та велосипедистів.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Ніхто не прибирає тони снігу, які кучугурами тануть коло доріг. Тануть і затоплюють дороги. Про велодоріжки взагалі промовчу. Їх поховали під десятками тон снігу. Маю питання до бургомістра. #ЛМР, #садовий - чому ви не візьмете приклад з того ж таки Києва і не закупите техніку яка топить сніг і шлангами зливає воду у стічний колектор? Невже вам недостатньо коштів від інвестицій тисяч забудовників ? Чому я не можу щодня з комфортом добиратись до свого офісу?", - зазначив львів'янин.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під дописом львів'янина.

"Вибори пройшли - то чого скиглите?", "А чому ви, львів'яни, зациклились і весь час обираєте Садового, що нема більш достойних людей?!", "Ви, що не бачите, що снігу багато залишилося?", "Мабуть, потім дешевше буде ремонтувати розбиті дороги ніж вивезти чи розтопити сніг", "Виберіть собі знову Андрійка і потім знову плачтеся", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще