Небайдужих львівян просять допомогти хлопчику, який повністю втратив слух. Про це написали у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, мама Світлана самотужки виховує синочка Арсенія. Родину спіткала страшна біда – в дитини повністю відмерли слухові рецептори. Лікарі озвучили діагноз – двобічна нейросенсорна втрата слуху.

Через це хлопчик вже почав відставати в розвитку від своїх однолітків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Друзі, потрібна Ваша допомога... Йому вкрай необхідний слуховий апарат, ціна якого 80 тисяч гривень. Ми, Благодійний фонд "Вище Неба" , сподіваємось, що добрі люди з чуйним серцем, з духом готовності підтримати, відгукнуться. Давайте допоможемо Арсенчику чути маму та розвиватися краще», - благають волонтери, які допомагають малюкові.

«Можливо, саме ваша підтримка допоможе Арсенію прискорити цей процес. Заздалегідь висловлюємо щиру подяку», - додали в благодійній організації.

Нагадаємо, що маму двох янголят атакував агресивний рак, жінка благає про допомогу: "Це страшно і дуже боляче"

Як повідомляв портал "Знай.uа", рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за нього боротися"

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької Кіри відмовляють нирки: батьки благають врятувати сонечко