Популярна українська співачка Ірина Федишин додала нове відео на своїй сторінці в Instagram, у якому розповіла, чим їй доводиться жертвувати заради красивої картинки в кадрі.

«Для тих хто пропустив сьогодні «Ранок з Інтером»!!! Я змерзлючка, а ви?», - запитала вона у своїх фанатів.

В інтерв’ю вона додала, що не любить холоду, хоча їй доводиться виходити на сцену в тоненьких костюмах, не зважаючи на температуру повітря в залі.

Відігрівається зірка за лаштунками, кутаючись у теплі куртки, надягаючи шапку чи капюшон.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Також мерзну», «Нажаль, пропустила. Збиралася в школу, була у школі. А тепер переглянула, дуже все красиво, як завжди. У мене так же само… І я також змерзлючка. Можу завжди мерзнути... У Херсон потрібно буде тепліше одягатися», «Пропустила, була у школі. Але зараз переглянула - все супер. Я також з мерзлючок, не думала, що також багато людей змерзлюк», «Дивилася сьогодні. Я теж змерзлючка. Ви така красуня, і все заради нас – публіки», - пишуть фанати.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин роздає свої улюблені речі: "Хто хоче?"

Нагадаємо, Ірина Федишин затьмарила домініканське сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин в пікантному купальнику опинилася одна на райському острові: "Там де ти".

Також портал Знай.uа писав, як Ірині Федишин у костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".