У Львові відбулась поминальна панахида за поліцейським-бійцем АТО/ООС Ігорем Гуменчуком.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що у Львові у п'ятницю, 26 лютого у Гарнізонному храмі у Львові відбулась панахида за померлим у 2019 році старшим сержантом поліції Ігорем Гуменчуком.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Він був бійцем батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Львів" Головного управління Національної поліції у Львівській області та шістнадцять ротацій ніс службу в зоні проведення АТО/ООС.
Для довідки:
Ігор Гуменчук народився у 1974 році у місті Бібрка Перемишлянського району. Вступив на службу в органи МВС України у 1994 році. У червні 2014 року вступив у лави батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Львів".

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Чоловік помер 26 лютого 2019 року та був похований на полі почесних поховань Личаківського кладовища у Львові.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.