У США молода дівчина Ханна Ейлуорд одружилася з чоловіком з інвалідністю. Шейн Берков прив'язаний до інвалідного візка і не може ходити, проте в мережі дівчину вже назвали лицеміркою.
Закохана пара одружилася в Міннеаполісі 4 вересня та відсвяткували урочисту подію в тісному колі через пандемію коронавірусу. Проте зараз дівчин змушена відбиватися від коментарів користувачів соцмереж, які говорять, що вона вийшла заміж просто за гроші, інформує Ukr.Media.

Фото: Ukr.Media
Фото: Ukr.Media

Її чоловік Шейн має м'язову дистрофію. Він був на візку з двох років. Люди часто приймають його молоду дружину за медсестру. Пара вже разом чотири роки, проте громадськість не сприймає їхні стосунки.

Проте Ханна не звертає на все це увагу і каже, що завжди будуть ті, хто вас не зрозуміє, тому не потрібно турбуватися про думку інших людей. Вона навчилася не сприймати різкі зауваження близько до серця.

Фото: Ukr.Media
Фото: Ukr.Media

Через пандемію коронавірусу молодята одружилися в тісному колі. Вони планували велике свято, але не хотіли довго чекати, щоб нарешті стати чоловіком і дружиною. Пара організувала відеодзвінок із родичами та друзями, які не змогли взяти участь. Закохані хочуть відсвяткувати своє велике весілля наступного року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Повідомлялося, що на Хмельниччині перед самим Новим роком 42-річна Світлана Кухарчук стала мамою 18 раз. Новоспеченого члена родини назвали Павлом.