На Львівщині спалахнув будинок. У результаті пожежі згорів чоловік.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.
Так, стало відомо, що у середу, 24 лютого у селі Мавковичі, що на Львівщині загорівся будинок. Повідомленні про загоряння до Служби порятунку надійшло о 06:04. Зазначається, що пожежа виникла в цегляному житловому будинку.

Фото: ДСНС Львівщини
Фото: ДСНС Львівщини

На вказане місце оперативно виїхали рятувальники 45-го державного пожежно-рятувального поста села Великий Любінь та 15-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Городок.

"Прибувши до місця виклику вогнеборцями було виявлено тіло власника 1953 року народження без будь-яких ознак життя", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що у вогонь знищив дах, перекриття, стіни та речі домашнього вжитку. Наразі фахівці встановлюють всі причини та обставини події, ведеться слідство.

Нагадаємо, що сотні тернополян опинилися в крижаній пастці, швидка і поліція не доїдуть.

Також Знай.ua писав, що закоханий рятувальник "підпалив" кохану заради пропозиції:"Виходь за мене, сонечко".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще