Популярний український артист Арсен Мірзоян має досить широку аудиторію фанатів. Саме тому, Заслужений артист України та чоловік Тоні Матвієнко активно веде свої сторінки у соціальних мережах. Там він частенько тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Арсен Мірзоян у соціальній мережі Instagram показав нове фото з відпочинку зі своєю коханою дружиною Тонею Матвієнко у Буковелі. Там вони разом випробовують різноманітні зимові розваги - катання на лижах та сноубордах.
Цього разу Арсен Мірзоян показав, як вони з самого ранку разом піднімаються на підйомнику у гори аби спуститися з верхівки на лижах.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото instagram

На фото Арсен Мірзоян позує у спеціальному спорядженні. Він одягнув теплу куртку та захисні окуляри, аби безпечно спускатися зі схилу. Тоня Матвієнко також для заради зимових активностей одягла куртку синього кольору та захисні окуляри.
Всі вони виглядають щасливими, по фото видно, що парі подобається так проводити зимовий відпочинок.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко знайшла молоденького співака на заміну Мірзояну: "Арсен не ревнує?"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян "побудував" величезний будинок посеред Києва: "Що з дверима?"

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої "зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще