25 лютого відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" святкує свій День народження. Відомій теледіві виповнюється 39 років.

Тисячі фанатів прийнялися вітати Фреймут зі святом. Так, на фан-аукаунті freimuteam для відомої телеведучої залишили привітання. Прихильники Ольги Фреймут побажали їй гармонії та щастя. Також телеведучій побажали мужньо справлятися з усіма негараздами, які їй може піднести життя.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam


"З Днем Народження, Оля! Сьогодні Ользі Фреймут виповнюється 39 років!
Бажаємо гармонії у відносинах, неповторності у пригодах і ще більших проявів у ваших літературних доробках! Завжди відчувайте себе сильною і неодмінно рішучою і проникливою для самої себе, щоб давати відсіч усім негараздам!
Бережіть і цінуйте себе, бо Ви у нас одна така! З днем народження! Любимо та обіймаємо Вас! З любов'ю, @freimuteam ❤", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру: "Поки заробила грошей, поправилася".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.