За останні кілька тижнів у Львові випала велика кількість снігу. Через це містяни неоднократно зверталися до львівських комунальників, аби вони розчистили вулиці від снігу. Проте, містяни запевняють, що комунальні служби не виконують їхні прохання.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Olena Kuzyutina.
Так, стало відомо, що станом на четвер, 25 лютого комунальні служби Львова так і не розчистили вулиці біля шкіл. Зокрема, на вулиці Ніщинського місцеві жителі скаржаться, що дітям важко пересуватися через кучугури та нерівну дорогу.

Нечищені тротуари, скріншот із відео
Нечищені тротуари, скріншот із відео

"Вул. Ніщинського, дорога до школи 70, скільки ще діти будуть ходити по бездоріжжю до школи ?", - сказано у повідомленні львів'янки Olena Kuzyutina.

Нечищені тротуари, скріншот із відео
Нечищені тротуари, скріншот із відео

Місцеві жителі сподіваються, що комунальні служби міста найближчим часом усунуть цю проблему і місцеві діти зможуть без перешкод ходити до школи.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах. Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як повідомляв портал "Знай" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду