У Львові розшукують Кушика Руслана Остаповича 1997 року народження.

Про це повідомив координатор "Варта1" Ігор Зінкевич у Фейсбуці.

"Відділом поліції 6 ЛРУП ГУНП у Львівській області розшукується безвісно зниклий Кушик Руслан Остапович 01.03.1997 р. н. зареєстрований Городоцький район с. Вовчухи, вул. Зелена Д. 78, фактично проживав на орендованій квартирі у м. Львові, по вул. Стрийська, 55 кв. 24",- написав Зінкевич у повідомленні..

Прикмети Руслана: зріст 170 см, середньої статури, світле коротке волосся.

У чому був одягнений в момент зникнення родичі не знають.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

фото: Варта1
фото: Варта1

При наявності будь-якої інформації прохання зателефонувати на лінію "102" або черговому Городоцького ВП за номером: 0680255140.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я 23-річного хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Тернополі зник чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині. Ніхто не знає про те, де він зараз може перебувати.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який мав повернутися додому, але зв'язок з ним обірвався.

Також «Знай.иа " писав, що на Львівщині в селі Сороки-Львівські поліцейські розшукують зниклого безвісти Кобилюха Миколи Михайловича 1951 року народження.