Середу, 24 лютого, у Вараській міській територіальній громаді оголошено днем жалоби: на Донбасі через загоряння бліндажу загинув 22-річний мешканець Рівненщини Василь Олегович Килюшик. Хлопцю було лише 22 роки.

"Після закінчення ЗОШ №5, з 2016 року проходив службу за контрактом у Збройних Силах України в 58 окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського та захищав незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України", - розповіли у Вараській міській раді.

Минулої суботи, 20 лютого, о 4 ранку в бліндажі сталася пожежа. У цей час в ньому перебували троє військовослужбовців. Один з них зумів самотужки вибратися назовні, 90% його тіло було вкрите опіками. Згодом чоловік помер у госпіталі.

“Двох інших не могли тривалий час знайти через пожежу та тління у бліндажі, яку не могли локалізувати", - йдеться в повідомленні. 23 лютого стало відомо, що одним із загиблих бійців виявився хлопець з міста Вараш Рівненської області.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, безстрашний медик наполіг, щоб його зі спокійної лікарні взяли на передову: "Десятки врятованих життів". Бойовий медик Володимир служить в одній з механізованих бригад.

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.