Маленькій Златославі потрібна допомога аби пройти операцію. Також дитині знадобиться подальша реабілітація.
Про це повідомляє ТСН.
Златослава Голодна народилася передчасно на 27 тижні вагітності й це дало свої негативні наслідки. Медики діагностували у дитини - ДЦП, спастична диплегія.

"Злата перші 10 днів самостійно не дихала, місяць була у реанімації і ще 2 місяці на іншому етапі виходжування. В місяць зробили УЗД голівки, який показав, що є крововилив", - розповіла мама дитини.

Златославі потрібна ваша допомога, фото ТСН
Златославі потрібна ваша допомога, фото ТСН

З того моменту батьки почали возити дитину на реабілітацію, щоб зменшити наслідки таких подій. У дитини після реабілітацій є позитивна динаміка, рухи стають більш впевнені, краща координація, ходить за одну ручку, але самостійно ще не може.

"У Злати гарний прогноз і вона зможе самостійно ходити, та для цього потрібно постійно займатися. Найближчим часом лікарі рекомендують нам зробити операцію через дисплазію тазобедренних суглобів, потім реабілітація, ціна курсу - 18000 грн. Самостійно ми вже не можемо зібрати потрібну суму", - розповідає мама дівчинки.

Тому мама дівчинки, яка виховує її сама звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти її донечці. Якщо вас не залишила байдужим історія маленької українки, то допоможіть їй отримати шанс на одужання.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк
5168 7427 3109 3336 Голодна Аліна

Нагадаємо, що життя матерів-одиначок в Україні показали сумними фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінку паралізувало на руках у 8-річного хлопчика і він вразив весь світ

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків.