Останні тижні Львівщину накрила негода. Нещодавно у місті випало багато снігу на розчищення якого, кинули всі сили комунальників міста.
Про те над львів'янами нависла нова небезпека. Адже останніми днями почали фіксувати зсуви снігу з дахів та падіння бурульок. І лише за добу правоохоронці прийняли заяви від десятка потерпілих від негоди, передає ТСН.
Так, одна з місцевих жительок припаркувала авто у середмісті, а на ранок знайшла його побитим крижаною брилою. Загалом в авто погнутий дах та розбите скло багажника.

Крижана брила пошкодила авто, скрінщот із відео
Крижана брила пошкодила авто, скрінщот із відео

Юристи радять у такому випадку звертатися до бaлaнсoyтримyвaча або власника будівлі. Для відшкодування потрібно точно зафіксувати місце пригоди: робити фото та відео. Вже після цього відбувається експертиза, на базі якої можна звернутися до суду для стягнення грoшeй зa зaпoдiянy шкoдy.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу

Як повідомляв портал "Знай.uа", негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Також, "Знай.uа" писав, під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей - вдома чекали стривожені мами

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще