У Львові жінка, яка зламала ногу на нерозчищеній дорозі, збирається подавати до суду. Вона буде домагатися відшкодування збитку.

Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Так, стало відомо, що у Львові жінка впала, коли переходила дорогу. Лікарі діагностували львів'янці перелом ноги. Варто зазначити, що перед падінням містянка цілий тиждень дзвонила на гарячу лінію з проханням прибрати цю вулицю.

У Львові жінка зламала ногу, скріншот із відео
У Львові жінка зламала ногу, скріншот із відео

"Каша, я ставлю ногу, ця нога підвертається і я падаю, під кашею був лід. Я відчула, що тріснула кістка", — згадує потерпіла.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Комунальні служби вислали перед травмою жінці фото розчищеного тротуару, але про саму дорогу вони забули. Чиновники зараз запевняють, що дорогу посипали сумішшю проти ожеледиці.

"Звичайно, чистили. Я не можу встановити причину, чому вона впала. Якщо комісія, відповідні органи встановлять, що було слизько, тоді так. Я не експерт", — пояснив заступник Шевченківської райдержадміністрації Святослав Кістяк.

У Львові жінка зламала ногу, скріншот із відео
У Львові жінка зламала ногу, скріншот із відео

За словами місцевих жителів на цій дорозі досі слизько. Адвокати зазначають, що навіть якщо жінка переходила дорогу не по "зебрі" - це не знімає відповідальності з комунальників.

Зараз Галина буде подавати в суд, бо їй доведеться ставити пластину в ногу і провести два місяці лежачи.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу