Олександр Шляховський вже тиждень керує поліцією Львівської області. До Львівщини майже рік він керував поліцією Закарпаття.
Журналісти дослідили, яким майном володіє і користується родина поліцейського, передає портал "Діло".
Відомо, що 38-річний Олександр Шляховський народився у Кіровоградській області. Раніше він працював заступником начальника головного управління-начальником кримінальної поліції у Київській області, керував Бориспільським відділом поліції та пройшов шлях від слідчого до начальника кримінальної поліції Броварського відділу поліції.

Нині у власності Олександра Шляховського не має ні автівок, ні земельних ділянок, ні будинку чи квартири. Хоча за інформацією у медіа у 2011 році Олександр Шляховський потрапив у список правоохоронців, хто отримав ордер на квартиру у Броварах на вулиці Москаленка. Нинішній очільник поліції розповів, що житло приватизував, але згодом продав.

Фото портал "Діло"
Фото портал "Діло"

То ж сім’я поліцейського безкоштовно зі сплатою комунальних послуг користується квартирою площею 81,5 метрів квадратних у тих же Броварах, що чоловік вказує у своїй декларації за 2019 рік. Квартира належить мамі. Валентина Шляховська стала власницею помешкання у 2013 році.

Дружина Олександра Шляховського є співзасновницею адвокатського об’єднання “Правовий альянс”. Разом з батьками володіє двокімнатною квартирою у столиці. Має Ірина Шляховська у власності 5 земельних ділянок на Київщині. Три з них отримала у спадщину.

Нерухомість має і теща поліцейського. У власності Ольги Прудкої дві ділянки загальною площею 0,36 га. Одна – для ведення особистого селянського господарства, інша – для будівництва та обслуговування житлового будинку. Також вона володіє двома будинками. Один з них – 61,6 метрів квадратних, поруч на 257,7 метрів квадратних, збудований у 1992 році.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото портал "Діло"
Фото портал "Діло"

У власності сім’ї нового керівника поліції Львівщини є лише вантажна автівка, яка належить дружині Ірині. В останній декларації Олександр Шляховський вказує, що їздить на двох машинах. “Тойота кемрі” записана на Юлію Полонську, а “Мазда 3” – на Ірину Дідук. Остання володіє майном у тому ж селі Дударків, де і дружина, і теща поліцейського мають нерухомість.

Фото портал "Діло"
Фото портал "Діло"

“Жінка буває бере автомобіль у куми, поїздить місяць. Знайомі ці жінки. Я краще покажу в декларації, що покористувався там місяць, два чи три за рік, ніж приховаю і буду за це відповідати”, – розповів Олександр Шляховський.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай.ua юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай.ua писав, що хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку.