Нещодавно у Львові випала велика кількість снігу. Через це містяни неоднократно зверталися до львівських комунальників, аби вони розчистили вулиці від снігу.
Про це на "Гарячу лінію міста Львова" повідомив львів'янин Дмитро Мойсеєнко.
Так, стало відомо, що станом на понеділок, 22 лютого комунальні служби Львова так і не розчистили центральні вулиці від снігу. За словами містян тепер тут важко пересуватися, через кучугури та нерівну дорогу.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Проспект Свободи, непарна сторона, прошу прибрати хідник, ходити нереально", - сказано у звернені львів'янина на "Гарячу лінію міста Львова".

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під дописом львів'янина.

"Сьогодні верхолази скинули сніг з покрівлі, завтра приберуть хідник", "Жах", "Весна прийде сніг зійде", "Власники установ не бідні люди, можуть власними силами й повинні почистити!", "Нова атракція для львів'ян і гостей міста! Скачи по кучугурах і калюжах, відчуй себе гірським козлом!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах. Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду