Стало відомо про те, що у Львові помітили розкішний позашляховик Maybach. Дорогий автомобіль стояв припаркований біля однієї з будівель.

Таким чином повідомляється, що найдорожчий позашляховик був знятий у Львові, це був Mercedes-Maybach GLS 600. Він стає абсолютним бестселером серед багатих українців.

Mercedes-Maybach GLS 600, фото: соціальні мережі
Mercedes-Maybach GLS 600, фото: соціальні мережі

Ціна в нашій країні на дану модель автомобіля стартує від 161 300 євро. Варто відзначити, що він пізнаваний завдяки фірмовій решітці радіатора, великій кількості хрому, а також великим 22-дюймовим дискам. Не можна не відзначити наявність ексклюзивних двоколірних варіантів забарвлення.

Всередині як це прийнято, використана шкіра і дерева. У салоні всього чотири місця, а ззаду встановлені два окремих крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Оснащений цей транспортний засіб 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 557 К. С. до сотні кілометрів розганяється всього за 4,9 с.

Нагадавши, у Києві засікли червоний Ferrari за ціною тисяч мінімалок: очей не відірвати

Двигун Ferrari об'ємом 5999 см3 розвиває потужність 720 кінських сил, що дозволяє залізному коню розігнатися до 100 кілометрів на годину за 3.4 секунди.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також, "Знай.иа" писав, у Києві засікли унікальний Mercedes, автолюбителі пускають слюні: "про таке можна тільки мріяти"

Автомобіль Brabus 900-досить рідкісний і дорогий, якщо порівнювати зі стандартним S-class, пише ТопЖир.