Львів'яни скаржаться на те, що справні трамваї не доїжджають до кінцевої зупинки та розвертаються на півдорозі.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин Vasyl Hukalyuk.
Так, у Львові місцевий житель поскаржився на те, що трамваї не доїжджають до кінцевої зупинки. При цьому пасажирам, які не доїхали до місця призначення відмовляються повертати гроші за проїзд.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Скільки буде ще тривати маразматичне ставлення та зневага до людей під назвою - "я дальше не їду і гроші не поверну"???? Як з цим бардаком боротися ??? Для дуже розумних, трамваї справні, просто розвертаються !!!!!", - сказано у повідомленні львів'янина.

Користувачі мережі у коментарях під відео неоднозначно відреагували на таке зауваження львів'янина.
"Зверніть увагу тільки ця серія закуплених трамваїв постійно виходить з ладу - чому? Хто автор закупівлі", "Шановний авторе, хочу роз'яснити вам, чому, коли вагон справний, а не іде по маршруту. Всі вагони ідуть по графіку. Рухом керує Центральний диспетчер. Він бачить по комп'ютеру всі вагони на лінії, і як вони ідуть, і якщо, на лінії була затримка, то вагони потрібно поставити в графік, вони ідуть на розворот. І щоб не сталося на лінії, всі водії, повторюю, всі, трамваїв і тролейбусів, мають зв'язок з ЦД, і тільки з його дозволу вони ідуть, що на розворот, що в депо. Нічого самовільно водій не робить. Тому поважайте їхню працю", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.