У Львові патрульні поліцейські врятували містян та швидко доправили їх до лікарні.
Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Мар'яна Коцюба.
Так, стало відомо, що у понеділок, 22 лютого патрульні правоохоронці оперативно доставили містян до лікарні. Львів'янка подякувала своїм рятівникам та відзначила, що вони проявили не аби яку швидкість та чуйність.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Хочу висловити велику подяку патрульній поліції м. Львова за чуйність і швидку реакцію у наданні екстреної допомоги. Сікора Роман і Леськів Денис ( екіпаж 101) миттєво доставили нас до лікарні. Дякуємо хлопцям за службу!!!", - сказано у повідомленні львів'янки.

Завдяки злагодженій роботі патрульних поліцейських львів'янка вчасно потрапила до медичного закладу, де вже медики надали їй всю необхідну допомогу.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще