Будівельник з Львівщини вразив суддів шоу "Голос країни" своїм неймовірним вокалом. На талант-шоу Петро Чернишенко заспівав A great big world – Say something.
У п’ятому ефірі шоу “Голос країни-11” на сцені заспівав 24-річний Петро Чернишенко з міста Самбір, передає ТСН.

Все своє життя чоловік працював ким завгодно, але не артистом. Так, після строкової служби був патрульним на одному з кордонів із Польщею, а потім — поїхав на заробітки за кордон, та штукатурив стіни у Бельгії.

Петро Чернишенко, скріншот із відео
Петро Чернишенко, скріншот із відео

"Я ніколи не боявся фізичної роботи. Спочатку я працював комплектувальником товарів в Польщі, в Бельгії на заводі. Вже зараз я працюю будівельником тут в Україні. Я завжди знав, що коли закінчиться робочий день, я зможу знайти трішки часу для того, щоб поспівати" – поділився Петро.

У житті хлопця музика завжди займала особливе місце. Він сам пише пісні, навіть записав альбом, де на початку композицій читає уривки власних віршів.

Під час останньої поїздки на заробітки до Польщі, він змушений був провести двотижневу обсервацію і тоді гостро відчув, що для нього дійсно важливо у житті. Саме тоді він зрозумів, що хоче пов'язати своє життя з музикою.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

“Голос країни – велика можливість зробити перші кроки для здійснення своєї мрії” – поділився учасник.

Раніше ми повідомляли, Потап ніжно прилаштувався ззаду до Дорофєєвої-Дантесу не показувати.

Як повідомляв "Знай.uа", "Голос країни-11", 5 випуск: сестри Завальські повернулися з тріумфом," Алібі " більше немає.

Також "Знай.uа" писав, що на "Голос країни" прийшов учасник, який спробував затьмарити всіх.