Львів'ян просять допомогти брату Героя Небесної Сотні. Напередодні Роману Ушневичу зробили 12-годинну операцію на серці.
Про це на сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомила Alina Bodnar.
Так, стало відомо, що львів'ян просять стати донором крові. Потрібна перша група крові, але можна здати будь-яку і її згодом обміняють на потрібну.

Фото зі сторінки Alina Bodnar
Фото зі сторінки Alina Bodnar

"Львів. Дуже потрібна кров (перша група, але якщо буде інша - обміняють). Кров можна здати з понеділка у Львівському обласному центрі крові (вул. Пекарська, 65). Сказати, що для - Ушневича Р. М. Перед здачею крові попередньо повідомте про це за номером тел. +380677671181 (Наталя)", - сказано у повідомленні.


Варто нагадати, що минулого року 19 лютого 2020 року з-під варти був звільнений Володимир Косенко - обвинувачений у вбивстві Олега Ушневича Героя Небесної Сотні. Нажаль львів'яни ніяк не можуть допомогти родині із правосуддям, тому їх просять допомогти, аби їх серця дочекались вироків.
Якщо вас не залишила байдужим історія брата Героя Небесної Сотні, то допоможіть йому отримати шанс на одужання.

Карта для допомоги ПриватБанк 5168 7427 2249 6332
(Ушневич Роман Михайлович).

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"