У Львові померла акушер-гінеколог Львівського перинатального центру Калина Морозович.
Про це повідомляє Львівський обласний клінічний перинатальний центр.
Так, стало відомо, що у неділю, 21 лютого зупинилося серце акушер-гінеколога Калини Морозович. Вона була одною з перших фахівців Львівського перинатального центру.

Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр
Фото: Львівський обласний клінічний перинатальний центр

"Вона житиме в професіоналізмі учнів, яким передала свій величезний фаховий та життєвий досвід, базований на засадах лікарської етики та деонтологіїї. Вона житиме у серцях людей, з якими її зводила доля, яким вона допомогла стати щасливими батьками, вона залишиться в пам’яті такою, як на цій світлині – яскравою особистістю, яка щедро ділилася досвідом" – йдеться у повідомленні.

З початком формування колективу 2-го міського пологового будинку (на той час по вул.Батальній, 6) у 1985 р., Калина Романівна, перейшла з 1-го міського пологового будинку (по вул. Мечнікова), де працювала завідувачем відділення патології вагітності.

З відкриттям 1 квітня 1986 р. 2-го МКПБ, вона обійняла посаду завідувача відділення обсервації, а з 1996 р. і до виходу на пенсію працювала лікарем акушер-гінекологом. Вона виховала не одне покоління фахівців, далеко не раз рятуючи життя пацієнток та дітей, допомагаючи народжувати та народжуватися.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.