У Львівській області чоловік помер на автозаправці на руках у лікарів. Дії медиків викликали обурення у свідків, повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, трагічний випадок стався вчора, 20 лютого, приблизно о 17:30 на АЗС “ОККО”, на трасі «Львів-Шегині» між населеними пунктами Шегині та Волиця.

За словами свідків, заробітчанину, що повертався додому, раптово стало зле. Він втратив свідомість.

Йому на допомогу кинулася співробітниця АЗС на ім’я Мар`яна - жінка почала робити серцево-легеневу реанімацію. Від її дій чоловік повертається до свідомості, відкриває очі і починає самостійно дихати.

У цей час лікар швидкої допомоги, яка прибула на виклик, «збирає свій інвентар і не бере участі у подальшій допомозі» постраждалому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Свідки перекладають чоловіка на ноші швидкої, а медики кажуть, що люди діють неправильно.

Постраждалий на ношах вже вдруге перестає дихати.

«Медик швидкої допомоги спочатку вухом перевіряє серцебиття, опісля слухавками і констатує смерть чоловіка», розповідають очевидці.

«Світла пам'ять померлому чоловікові. Щирі співчуття рідним. А судити, хто винен, не нам, а тим більше не людям без медичної освіти», «Скажіть ще, що медик сніг відкидав, а Мар'яна оператор людину рятувала. На кого розрахований оцей весь бруд, що виливається на медиків?», обурюються одні львів’яни.

«Чому медик не робила штучного дихання? Що робить там працівник «ОККО»? Вважаю, що медики зробили не достатньо, то так м’яко кажучи!!!», «Ця дівчина Мар'яна більшу участь брала в тому щоб людину спасти. А медики навіть не метушились, таке враження, шо їм все одно, чи буде та людина жити, чи ні. Дівчині міцного здоров'я! Таких медиків звільнити! А чоловіку царство небесне!», - не згодні з ними інші коментатори.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.