На Львівщині сталася НП, там чоловік підірвав гранату, убивши себе і знайомого.

Про це повідомляє Національна поліція Львівщини у соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що в суботу, 20 лютого в Дрогобичі Львівської області через вибух гранати загинули дві людини, ще одна постраждала. Відомо, що інцидент стався о 19:05 біля під'їзду одного з будинків на вулиці Стрийській.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Як повідомляють правоохоронці, від вибуху загинули двоє місцевих жителів 37 і 40 років. Також поранення отримала жінка, вона госпіталізована.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

За інформацією заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Під час спілкування чоловік дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

"Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована в лікарню", - зазначив він.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) КК.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна