Стало відомо про те, що бізнесмен з Австрії вже тиждень не може виїхати з центру міста. Його автомобіль засипало повністю снігом.

Таким чином повідомляється, що бізнесмен близько тижня не може виїхати на власному автомобілі з центру Львова. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав громадянин Польщі, який живе і працює у Львові.

Томаш Баарт расместил в мережі також відео, на якому видно, що на вулиці Вірменській, зовсім недалеко від мерії, стоїть автомобіль австрійського бізнесмена.

Купа снігу заблокувала виїзд, комунальники просто розкидали його по проїжджій частині.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто відзначити, що мерія анулювала 24 перепустки на в'їзд в центральну частину міста за парковку в недозволених місцях. І тепер незрозуміло, як за цих обставин будуть розбиратися зі сформованою ситуацією з австрійським громадянином. У нього заберуть перепустку, випишуть штраф, або ж автомобіль просто буде евакуйовано.

Раніше ми повідомляли, снігопади і морози знову накриють Україну, синоптики дали прогноз на кінець лютого.

З 22 лютого в Україні різко потеплішає, але йтиме сніг. Проте вже 24-25 лютого варто чекати ще однієї хвилі сильного похолодання, очікується до -20 градусів.

Як повідомляв "Знай", в Україну прорвуться люті морози, синоптик Діденко спрогнозувала, коли чекати весну.

Також "Знай" писав, що коли в Україну прийде весна, синоптик ошелешив морозним прогнозом.