Стало відомо про те, що на Донбасі загинув молодий хлопець Микола Сорочук. Пішов добровольцем через рік після закінчення школи.

Таким чином повідомляється, що сталося це 22 січня минулого року, в районі проведення Об'єднаних сил загинув військовослужбовець 10-ї окремої штурмової бригади Микола Сорочук. Йому було всього 22 роки. Вже рік його немає в живих.

Про це повідомили на сайті Волинської ОДА. Народився і жив у селі Лище, що в Луцькому районі Волинської області.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За попередніми даними він отримав смертельне поранення від кулі снайпера, від чого загинув відразу на місці.

Волонтер Ярина Чорногуз на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала, що з життя пішов хлопець, якого вона любила і буде любити. Вночі він писав про те, що шкодує, так як вони не змогли зустрітися і почути, а вранці його вже немає.

Дівчина побажала смерті тому, хто це зробив, і він її точно отримає.

Раніше повідомляли, військові Тернопільщини повернулися з охопленого війною Донбасу: сльози радості та ніжні обійми дочок.

Як повідомляв Знай.ua, маленький рятівник допоміг пораненому герою дістатися додому: "дядько, ви з війни?". Одну з таких історій розповіла у своєму блог Соломія Українець.

Знай.uа писав, відданий воїн ЗСУ став свідком приходу "русского мира" на Донбасі: "приїжджі козачки бігали по містах".