На Львівщині у січні 2021 року у порівнянні з груднем 2020 року ціни на харчові продукти та безалкогольні напої підвищилися на 1,1%.
Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівській області.
Так, стало відомо, що на Львівщині у січні 2021 року найбільше подорожчали яйця (на 16,1%). Ціни на крупи ячні, птицю (тушки курячі), філе куряче, овочі, цукор, борошно пшеничне підвищилися на 8,1–3,1%; олія соняшникова, яловичина, сало, хліб, крупи манні, оселедці, майонез подорожчали на 2,9–1,5%.

Продукти у супермаркеті, кадр з відео
Продукти у супермаркеті, кадр з відео

При цьому на 6,8% подешевшали цитрусові, на 1,6% – м’ясо свиней, на 1,4% – сметана, на 1,2% – кисломолочна продукція.

"Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищились у середньому на 1,2%. Тютюнові вироби подорожчали на 1,9%, алкогольні напої – на 0,5%", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомляли, швидка - не таксі: українців попередили про зміни з 1 квітня.

Як повідомляв Знай.uа, зуби на полицю? Українцям представили нові ціни на комуналку, паливо та продукти. Як у новому році зміняться ціни на найважливіші продукти та послуги в країні

Знай.uа писав, паливо і газ злетіли в ціні на карантині, українці вимагають перерахунку: не наїздишся.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще