Мер Андрій Садовий заявив, що Львів не може стояти осторонь ситуації, яка виникла в Івано-Франківську через спалах COVID–19. Тому місцеві лікарні голові прийняти до себе 100 пацієнтів з сусідньої області.
Про це мер Львова Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Сьогодні провели нараду з головними лікарями львівських лікарень, які лікують хворих на коронавірус. Ми готові прийняти до себе 100 пацієнтів з сусідньої області. Щойно повідомив про це міського голову Руслана Марцінківа та головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, які в цей час проводять засідання комісії з надзвичайних ситуацій", - зазначив Садовий.

Скріншот допису
Скріншот допису

За словами мера у Львові загалом є 1300 ліжок, 217 з них зараз зайняті хворими на коронавірус. Садовий відмітив, що 100 ліжок це додатковий резерв, який Львів може надати без ризику для львівських хворих.

"Є ще питання транспортування пацієнтів з Івано-Франківська. Але думаю, спільно знайдемо рішення для цієї ситуації. У такі моменти міста України, як ніколи, мають бути єдиними й підставляти плече один одному", - підсумував він.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.