У геріатричному пансіонаті Чернігова нещодавно народилася сім'я. Вона покохала його за легкий, веселий характер, а він – за красу та доброту.


Історію кохання молодят передає "Суспільне Чернігів".


Олена та Андрій зустрілися геріатричному пансіонаті Чернігова. Пара одразу ж знайшла спільну мову. Олена в'язала для нього теплі речі, а Андрій влаштовував для неї приємні романтичні сюрпризи.

"Є умовне кохання, а є безумовне кохання. От у мене безумовне кохання", - каже Андрій.

Андрій та Олена, скріншот із відео
Андрій та Олена, скріншот із відео

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще


45-річна Олена - сирота, вона потрапила до геріатричного пансіонату після інтернату. А 56-річний Андрій родом із Києва та раніше працював фельдшером. Чоловік має 2 групу інвалідності. У пансіонаті він опинився улітку 2019 року.

"Виглядав у вікно, раптом побачив дівчину. О, думаю, гарненькі тут є! Спочатку вітався, тільки усміхався. А у серпні думаю: "то досить вже, не маленькі вже". Прийшов до кімнати "Ти мені дуже подобаєшся, давай зустрічатися ", - згадує Андрій.

Андрій та Олена, скріншот із відео
Андрій та Олена, скріншот із відео


Олена одразу ж погодилася, бо й сама вже давно вподобала Андрія. Після цього чоловік почав робити спонтанні сюрпризи для своєї коханої та постійно дарував солодощі.


Одного разу, Андрій дізнався, що Олена жодного разу не отримувала торта зі свічками, тому він вирішив виправити й влаштував для своєї половинки черговий сюрприз на День народження.

Андрій та Олена, скріншот із відео
Андрій та Олена, скріншот із відео


Наприкінці грудня пара побралася. Цього дня Олена вперше в житті одягла красиву сукню. А напередодні Дня святого Валентина місцеві жителі вирішили зробити сюрприз для закоханої пари та влаштували для них справжню фотосесію.

Нагадаємо, у Києві пара закоханих прикувала себе ланцюгом на 3 місяці. На честь Дня Святого Валентина пара з Харкова приїхала в українську столицю для того, щоб скувати себе на три місяці ланцюгом.

Також, "Знай.uа" писав, хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!"

Також "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей. Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних.