4-річна українка Кіра вже неодноразово була на операційному столі через вроджену ваду, з якою з’явилась на світ - грижа в куприковому відділі хребта. Зараз маленька принцеса має перенести чергову операцію, яка збереже їй нирки. Але згодом їй знадобиться ще низка реабілітації, щоб виправити супутні вади.
Про це повідомляє ТСН.

"З першого дня життя Кіри почалися уколи, антибіотики, обстеження. Впродовж тижня ми були в пологовому, потім нас перевели в дитячу обласну м. Кропивницького, де спершу ставили крапельниці, а через тиждень нейрохірург прооперував мою дитину. Ще тиждень дівчинка була змушена провести в реанімації. Далі - 2 тижні ми провели в палаті. Протягом цього часу лікарі зробили повне обстеження дитини, внаслідок якого діагностували гідроцефалію", - розповідає мама Кіри.

Маленька Кіра потребує допомоги, фото ТСН
Маленька Кіра потребує допомоги, фото ТСН

Ця вроджена вада мала ще й супутні захворювання тазових органів - нетримання сечі, нижче колін відсутні відчуття на подразники, дисплазія. Тож дитину довелося оперувати ще й через це. Після цієї операції дівчинка почала потроху самостійно стояти та навіть зробила кілька кроків. Але без операції на тазових органах дівчинка ніколи не зможе контролювати випорожнення, а ще гірше - ризикує втратити нирки.
Завдяки небайдужим людям родині вдалося зібрати гроші на операцію, проте цього не вистачить аби пройти необхідну реабілітацію. Тому родина звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти їх доньці одужати.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк:
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570;
Картка: 5168 7574 2567 1189
Тімановська Наталія Олексіївна

Раніше ми повідомляли, захворіти covid-19 вдруге, Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "лотерею".

Як повідомляв "Знай.uа", під Харковом малюк не "дотерпів" до пологового будинку, лікарі засукали рукава.

Також "Знай.uа" писав, що безкоштовні послуги для українців у лікарні: на що можуть розраховувати пацієнти.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще