На Львівщині від запалення легень померла шестикласниця. Медики до останнього боролися за життя дівчинки.
Про смерть дівчинки повідомили на сторінці "Твіржанський Ззсо" у Фейсбук.
Так, стало відомо, що 15 лютого, на Львівщині, у Мостиському районі, трагічно померла 11-річна школярка. Вероніка Гащак навчалася у шостому класі Твіржанської ЗЗСО.

Вероніка Гащак, фото з фейсбук
Вероніка Гащак, фото з фейсбук

“Погасла зірка Гащак Вероніки, учениці 6 класу закладу, такої милої, світлої дівчинки. Висловлюємо щирі співчуття братику, батькам та родичам. У наших серцях назавжди залишаться теплі спогади про Веронічку як про допитливу та відповідальну школярку, чудову спортсменку, завжди життєрадісну та доброзичливу, що дарувала всім свою привітну посмішку. Бог прийняв в обійми її добру та чисту душу”, – йдеться у дописі.

Варто зазначити, що дівчинка жила у Судовій Вишні, але разом із на рік старшим братом вчилися у Твіржанській школі. У навчальному закладі кажуть, дівчинка ніколи нічим серйозним не хворіла. Практично не пропускала заняття у школі, пише LMN.

"Діти завжди доглянуті, акуратні. В кінці минулого тижня занедужала. Батьки відвезли дитину у Судововишнянську лікарню. Наступного дня перевели у Городоцьку лікарню, де дитина померла. Діагноз – запалення легень. Робили тест на ковід – він негативний", - розповідає завуч Твіржанської школи Марія Мирославівна.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У березні цього року Вероніці Гащак мало виповнитись 12 років. Поховають дівчинку на місцевому кладовищі.

Нагадаємо, коронавірус обірвав життя українки та новонародженого немовляти: не щадить нікого.

Як повідомляв "Знай", безпечні домашні пологи в Україні: лікар пояснила, чому це неможливо.

"Знай" писав, у Рівному при домашніх пологах померла послідовниця зірки Instagram залишивши двох дітей