Близько п'яти років тому одеситка Оксана Кобелецька стала відомою на всю Україну. Вона народила одразу п'ять дітей, а це дуже рідкісний випадок, який трапляється один раз на мільйони.
Як зараз Оксана самостійно виховує шістьох дітей та чим вона заробляє на життя йдеться в сюжеті ТСН.
Влад, Денис, Саша, Даша та Давид - одеситка одразу народила три хлопчики та дві дівчинки. Жінка дізналася, що вагітна вдруге, коли була в декретній відпустці зі своєю донькою Алісою.

Багатодітна мама, скріншот із відео
Багатодітна мама, скріншот із відео

"Коли у лікаря змінилося обличчя, я злякалася... Вона почала мене заспокоювати, що все добре, все добре, все нормально і почала рахувати: два, три чотири, п'ять... Шостий може бути, і я думаю, боже, про що це вона?", - каже жінка.

Попри всі перестороги лікарів одеситка виносила та народила п'ятьох здорових малюків. Але доля підготувала для Оксани ще одну несподіванку. Майже через рік після народження дітей її чоловік залишив родину. Навіть зараз батько не спілкується зі своїми дітьми та ніяк не допомагає родині. Жінка й досі тяжко переживає зраду чоловіка, та найважче пояснити дітям - де тато.

Багатодітна мама, скріншот із відео
Багатодітна мама, скріншот із відео

"Діти запитують, коли ж він приїде? Він видужає? Він приїде? Ну чому ж він не приїжджає. Як їм пояснити, що начебто він живе в тому ж місті, а навіть на дзвінки не відповідає", - каже Оксана.

Зараз Оксані допомагає її мама Оля. Вона професійна кравчиня, роботи якої колись користувалися шаленим попитом не лише в Україні, але і за її межами. Зараз вона залишила роботу і присвятила всю себе онукам.

"Годування, миття, приготування, прибирання... Це все лежало на мені. Оксана тільки годувала і набиралась сил. Ну, ви уявляєте, що це таке виносити 5 і що це за виснаження організму?" - каже Ольга.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багатодітна мама, скріншот із відео
Багатодітна мама, скріншот із відео

За 4,5 року Оксана пройшла непростий шлях та навіть стала блогеркою. Вона знімає своє життя, ділиться ним із фоловерами, а ще дає поради. До неї за підтримкою звертаються жінки, які теж залишилися самі з дітьми і без чоловічого плеча.

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" через українську мову: "Відчуваю себе росіянкою". Невдоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям