Відома українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик має багатотисячну армію шанувальників, тому з задоволенням ділиться у соціальних мережах новими світлинами чи подробицями з життя.
Зараз актриса перебуває на гастролях у місті Львів з виставою "Жінка над нами". Зірка зізналася, що для артиста гастролі - це справжнє щастя, особливо коли під час карантину їх не було взагалі. До того ж коли зараз через пандемію ми обмежені у своїх подорожах приємно насолодитися прогулянкою в іншому місті.

Лілія Ребрик, фото з instagram
Лілія Ребрик, фото з instagram

"Справжнє щастя актора - гастролі! А ще й зараз, коли ми так обмежені у подорожах, інше місто - це фактично неприпустима розкіш 😉! Я вже 🙈не злічити вкотре у Львові, але цього разу - особливо гостро відчуваю «зміну картинки» зі звичного Києва на затишний Львів 🥰. Тим більше що це ще й ПЕРШІ гастролі за весь цей карантинний рік і як добре, що ця місія дісталася саме місту Лева!", - зазначила зірка.


Лілія Ребрик зізналася, що дуже любить Львів. Адже тут навіть повітря просякнуте неповторним ароматом кави та шоколаду.

Люблю Львів за аромат кави у повітрі, за неповторну архітектуру (ну справді - відчуваю себе як в Європі), за вузькі вулички, за бруківку, за незабутній вид з ратуші й за театральні сцени!", - зазначила Лілія Ребрик.

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом. Лілія опублікувала в своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся сім'я Диких.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця". На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала сімейні фото, на яких під новорічною ялинкою зібралися відразу три покоління: батьки Лілії, вони з чоловіком і маленькі діти.

Також Знай писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя. Лілія Ребрик вирішила показати, як проходить постсвяткове життя в її родині.