У День святого Валентина прийнято проводити час зі своїми коханими половинками. Проте українські захисники на Донбасі не мають такої можливості, тому один з військовослужбовців аби привітати кохану зі святом написав для неї вірша.

Так, старший сержант Роман з позивним Поет написав своїй коханій зворушливого вірша. Наразі юнак перебуває на передовій біля Авдіївки, передає "72 ОМБр імені Чорних Запорожців" у фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

На війні для хлопця це вже п'ята ротація. 12 лютого, військовий запропонував своїй коханій дівчині Аліні одружитися. Каже, що була щаслива і відповіла "ТАК". Тому законі влітку зіграють весілля. Проте і після цього Роман планує і надалі захищати Україну на передовій.

Вірш Романа

Я дякую тобі за всі турботи,
які в цей день принесла ти мені,
і я не хочу ніякої нагороди
аби лиш ти приходила у сні.
Лиш тільки ти і тільки лиш до мене,
щоб відчував це все як наяву,
і ніби спав і ніби біля тебе,
і забував хоч трішки про війну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "Повоюємо"