У Львові у центрі міста на 20-річну студентку та її хлопця впала брила льоду.
Про це повідомляє портал “Львівських новин”.
Так, стало відомо, що у неділю, 14 лютого, у центрі Львова на 20-річну львів’янку Софію Ометюх та її хлопця біля арт-готелю "Модерн", що на Пр. Шевченка,28, впали брили льоду. Варто зазначити, що ця НП сталася близько 15:00, коли пара гуляла містом.

"В один момент я просто лежу і відчуваю, що на мене щось падає. Я починаю кричати, що не відчуваю ніг. Брили льоду впали на голову, хребет, а найбільша маса – на ногу”, – розповіла Софія.

Фото Львівські новини
Фото Львівські новини

У результаті цієї пригоди дівчина отримала серйозні травми. Лікарі діагностували забій спини, руки, відкритий перелом ноги. Студентці вже прооперували ногу. Зараз лікарі будуть спостерігати, як заживатиме шкіра та проведуть другий етап операції. Зазначимо, що рентген показав у дівчини одразу три переломи.

Поки дівчину оперували, то 25-річний Олег, хлопець потерпілої, разом із працівниками поліції поїхав безпосередньо до готелю для вияснення ситуації, яка трапилась.

“Адміністратор не надав жодних контактів керівництва та нікого не покликав, від коментарів вона (адміністраторка) відмовилась. Ми відповідно написали заяву в поліцію та чекали розгляду. Сьогодні до мене телефонували з самого готелю і намагалися якось врегулювати цю ситуацію, можливо виплатити компенсацію”, – розповів Олег.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте хлопець домовився про зустріч із керівництвом готелю для обговорення подальших дій стосовно оплати лікування.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також, "Знай.uа" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду