Відомий український співак Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію у соціальних мережах. Тому Заслужений артист України з задоволенням ділиться зі своїми фанатами новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу відомий артист показав як проводить День святого Валентина разом зі своєю коханою дружиною Тонею Матвієнко. Цей день вони провели разом в Одесі та поділилися знімками з зимового пляжу.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram

"Зимовий пляж і моя Тося поряд! @tonya_matvienko #i❤️ ", - написав Арсен Мірзоян, опублікувавши світлини з Одеси.

На опублікованих фото Арсен та Тоня позують на фоні Чорного моря міцно притиснувшись один до одного. Для прогулянки у День всіх закоханих пара обрала чорні куртки. Тоня доповнила свій образ фіолетовою шапкою та яскравим взуттям. Натомість Асен доповнив свій образ на День святого Валентина чорним взуттям та шапкою синього кольору.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з instagram

Пара виглядає дуже щасливою, адже їм подобається проводити час разом, а особливо у такий святковий день.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник - за тамаду: шалена романтика.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко розкрила особисте життя з Арсеном Мірзояном. Співачка віддалася щасливим спогадам.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.