Олександр Пономарьов - відомий український співак, який має достатньо широку аудиторію. Тому він з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де активно ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Пономарьов розповів, що 15 лютого є для нього особливим днем. Адже саме цього дня він став батьком. Цьогоріч сину артиста виповнюється вже 14 років.
Олександер Пономарьов побажав своєму синові Божого благословіння та довгих, щасливих років життя.

Олександр Пономарьов з сином, фото з instagram
Олександр Пономарьов з сином, фото з instagram

"Цей особливий День, 15 лютого, для мене є подвійно святковим ! Бо на Стрітення Господь подарував мені Сина ! Сьогодні йому вже 14 років ! Божого Благословіння тобі, Сину ! Многая і Благая Літа !", - написав Пономарьов, опублікувавши архівні кадри з сином.

Фанати артиста також прийнялися вітали сина Пономарьова з 14-річчям та залишати купу щирих побажань.

"Вже 14, не віриться!! Вітаю Сашу, найкращі побажання чудовому дорослому синочку!!🤩🥰💪🏻", "Щирі вітання! Світлої долі, щедрих Божих благословінь!", "Вітаю❤️", "Вітаємо! Щасливої долі!", - такі поздоровлення залишили користувачі мережі під постом Пономарьова.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Пономарьов побалував свою крихітку солоденьким

Як повідомляв портал Знай.ua, Пономарьов показав, чим займався з Осадчою в кабінеті

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов пожартував у байкерському стилі