Керівник львівської поліції Василь Віконський подав у відставку. Ймовірним його наступником стане Олександр Шляховський.

Про це повідомляє інформаційний портал "ZAXID.NET".
Так, стало відомо, що Василь Віконський звільнився з посади начальника Національної поліції Львівщини. Зазначимо, що призначення нового начальника львівської поліції відбудеться 16 лютого.

Василь Віконський, фото ZAXID.NET
Василь Віконський, фото ZAXID.NET

Василь Віконський очолив ГУ НП у Львівській області у вересні 2019 року. До цього він займав аналогічну посаду на Хмельниччині, перед тим був заступником начальника поліції в Івано-Франківській області. Також він пропрацював у спецпідрозділі «Беркут» на різних посадах.
Уже у вівторок, 16 лютого відбудеться призначення нового очільника. Поки що за неофіційною інформацією, ним стане 38-річний Олександр Шляховський. Відомо, що до цього він очолював Нацполіцію Закарпатської області.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що на Буковині затоплені селяни отримали "дірку від бублика" замість мільйонів Зеленського-вода знищила все

Також портал "Знай.ua" писав, що Киянка стала жертвою жорстокого нападу в ліфті- " вдарив в обличчя і поставив на коліна"

Також портал "Знай.ua" писав, що у Тернополі злодій обчистив сироту і зловив миттєву карму-як у бойовику

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще