Ольга Фреймут популярна українська телеведуча, яка стала відомою за програмою "Ревізор". Телезірка викликає у громадськості не аби який інтерес через свою нестандартну поведінку та висловлювання.
Тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів. Через це у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували підбірку фото Фреймут з її коханим чоловіком Володимиром Локотко. Також оприлюднили цитату зірки у якій вона зазначила, що Володимир - це її доля.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam

Фреймут зазначила, що її чоловік наснився їй ще задовго до їх знайомства. Тому коли вона вперше побачила його, то зрозуміла, що з цим чоловіком вона проведе своє життя.
При цьому Ольга Фреймут зазначила, що з часом їх кохання не гасне, адже щодня вона закохується у Володимира все більше та більше.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam

"Володимир – моя доля. Він снився ще задовго до нашого знайомства, а за першої зустрічі я одразу зрозуміла, що цей чоловік стане знаковим у моїй долі. Ми одружилися у квітневий понеділок, на весіллі не було нікого – любов такого рівня не потребує свідків. Він той, у кого я закохуюся щодня", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".