Ольга Фреймут популярна українська телеведуча, яка стала відомою за програмою "Ревізор". Телезірка викликає у громадськості не аби який інтерес через свою нестандартну поведінку та висловлювання.
Тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів. Через це у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували підбірку фото Фреймут з її коханим чоловіком Володимиром Локотко. Також оприлюднили цитату зірки у якій вона зазначила, що Володимир - це її доля.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam

Фреймут зазначила, що її чоловік наснився їй ще задовго до їх знайомства. Тому коли вона вперше побачила його, то зрозуміла, що з цим чоловіком вона проведе своє життя.
При цьому Ольга Фреймут зазначила, що з часом їх кохання не гасне, адже щодня вона закохується у Володимира все більше та більше.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото freimuteam

"Володимир – моя доля. Він снився ще задовго до нашого знайомства, а за першої зустрічі я одразу зрозуміла, що цей чоловік стане знаковим у моїй долі. Ми одружилися у квітневий понеділок, на весіллі не було нікого – любов такого рівня не потребує свідків. Він той, у кого я закохуюся щодня", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".