Катерина Реп'яхова, молода дружина українського співака Віктора Павліка, зараз вагітна. Вона активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, де ділиться з підписниками подробицями зі свого життя.
На День закоханих пара відправилася в Одесу, в готель на узбережжі Чорного моря. Там Віктор Павлік виступив з концертом для всіх закоханих. Проте попри роботу пара встигає й відпочити. Віктор та Катя вже встигли поплавати з дельфінами та відправитися разом на романтичну вечерю.
Після таких активностей Катерина Реп'яхова поділилася зі своїми підписниками знімком зі своїм зірковим чоловіком. Пара позує на фоні червоних кульок у формі сердечок та банера з написом "Люблю тебе".

Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова, фото: instagram
Віктор Павлік та Катерина Реп'яхова, фото: instagram

Для святкування Дня закоханих Віктор Павлік обрав монохромний образ. Він одяг чорну футболку та штани, а доповнив все це взуттям такого ж кольору. Катя обрала для святкування романтичну сукню з квітковим принтом та також доповнила все чорним взуттям.

"Коханий, найкращий чоловік у світі❤️. Нехай так буде завжди", - так підписала світлину з Віктором Павліком Катерина Реп'яхова.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Павліка змінилася до невпізнання, чоловік буде здивований.

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Павлік проговорився про стать майбутньої дитини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще