Коли Джей Бархем і Лінда вперше зустрілися, йому було 17, а їй 51. Тоді жінка вже була розлученою і виховувала двох дітей, проте не переставала шукати справжню любов.

Ця пара познайомилася на уроках водіння у 2000 році та відразу ж знайшла спільну мову. Через рік Джей і Лінда одружилися і з цього моменту пройшло вже 19 років. Попри обговорення та осуд інших пара живе разом і сьогодні, інформує Ukr.Media.

Попри велику різницю у віці, між героями історії розпочався пристрасний роман, коли Лінда вчила хлопця водити автомобіль. Родичі та друзі пари були вражені від їх відносин. Сьогодні їм по 36 та 70 років, проте закохані стверджують, що їхні почуття не згасли.

Весілля  Джея і Лінди, фото Ukr.Media
Весілля Джея і Лінди, фото Ukr.Media

Пара згадує, що перша іскорка між ними пролетіла саме на уроці водіння. Тоді з'ясувалося, що вони обожнюють одну і ту є музику, а коли в машині заграла одна з пісень Елтона Джона, учень і викладачка інстинктивно поцілувалися. До цього у Джейя вже були дівчата, однак він кілька днів після поцілунку намагався прийти в себе, щоб зважитися запросити Лінду на побачення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лінда спочатку переживала через їхні стосунки, адже її молодий чоловік був одного віку з її сином Саймоном. Лінда також виховує доньку. Обидві її дитини були шоковані від її нового друга, але змирилися з ситуацією, бо хотіли, щоб їх мама була щаслива.

Спільне життя

Подружжя заснували власний бізнес — маленьке кафе і пекарню, які знаходилися недалеко від їхнього будинку. Коли в 2014 році Джей залишився без матері, стосунки пари стали міцнішими, оскільки Лінда допомогла йому пережити важку втрату.

Хоча закоханим нерідко доводиться чути від перехожих вкрай неприємні коментарі, вони не турбуються з-за негативної думки навколишніх. Проте пара продовжує любити один одного, наперекір всім перешкодам.

Закохані зізнаються, що один із секретів їхнього подружнього життя це робити все разом. Адже в парі головне допомога та взаємна підтримка.

Нагадаємо, розумні, сильні і вольові: 10 українок, які вразили світ.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Також Знай повідомляв, що юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу