Стало відомо про те, що в Полтаві попрощалися з воїном, якому снайпер вистрілив у спину. Про це повідомили в Полтавської ОДА.

Таким чином повідомляється, що сталося це в суботу, 13 лютого. На площі поруч з Полтавською ОДА попрощалися з військовим Олександром Глушко. Він загинув у четвер, 11 лютого від ворожої кулі снайпера в Донецькій області.

Загиблого воїна зустріли живим коридором, стояли на колінах з квітами і лампадками, деякі тримали в руках прапор України.

Заступник голови обласної ради Олександр Лемешко повідомляє, що це смерть, яка колихнула всю країну. Чоловік до кінця захищав свою батьківщину на фронті, і на жаль помер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«На жаль війна забирає кращих. Високу ціну ми платимо за те, щоб настав мир на нашій землі. Ми повинні пам'ятати і чітко розуміти, що хлопці і дівчата на сході України захищають кожного з нас» - сказано в повідомленні.

Солдат Олександр Глушко в четвер, 11 лютого зміцнював позицію, як раптом снайпер вистрілив йому в спину.

Він почав свою службу в 2019 році, і відгукуються про нього як про порядну людину, сім'янина. Завжди була радий допомогти всім навколо.

Народився він 11 листопада 1984 року в селі Рунівщина, де зараз проживає його мати. А чоловік разом з дружиною та двома дітьми проживали в обласному центрі.

Нагадаємо, що молодий медик кинув роботу в пологовому будинку і пройшов крізь пекло війни: "життя або смерть".

Як повідомляв портал "Знай", вчорашній випускник лейтенант" Хмара " опинився на передовій під носом у окупантів.

Також "Знай" писав, що ЗСУ відбили майстерність протитанкових батальйонів.