Мешканка Луцька застрягла у львівській області з вини водія автобуса. Їй на допомогу прийшли правоохоронці, повідомили у поліції області.

Як зазначається, 31-річна жінка поверталася додому з заробітків у Польщі автобусом «Слупськ – Харків». 12 лютого, близько 11:00, вона вийшла з автобуса у своїх потребах на автозаправці поблизу села Гамаліївка.

Коли вона повернулася, виявилося, що неуважний водій автобуса забув про дівчину і поїхав.

Дівчині нічого не залишалося, крім як звернутися по допомогу до правоохоронців. На жаль, вона не пам’ятала номера автобуса, який поїхав зі всіма її речами, та не уявляла, де перебуває наразі.

Поліцейські наздогнали автобус, що прямував за зазначеним курсом, у селі Новий Став за 25 кілометрів від Гамаліївки. Вони посадили жінку до автобуса та впевнилися, що у неї все гаразд.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Батьки жінки подякували поліцейським за допомогу їхній дитині у цій екстреній ситуації.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, на Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.