У Львові урочисто зустріли з пологового будинку 19-річну Олену Горошко, чоловік якої загинув цієї осені на Донбасі. Про це розповіли у Патрульній поліції Львова.

Дружина загиблого військового – сирота, як і чоловік. Вона дізналася про смерть чоловіка, перебуваючи на шостому місяці вагітності – лікарям довелося тричі її госпіталізовувати, аби вберегти життя немовляті.

На щастя, маленький Максимко народився цілком здоровим. Його мама ризикувала не встигнути до пологового вчасно, тож звернулася по допомогу до поліцейських. Ті оперативно довезли жінку до лікарні.

Лише згодом правоохоронці дізналися сумну історію вдови Героя. Вони вирішили, що допоможуть їй дістатися додому після виписки. Малюку правоохоронці подарували іграшкову поліцейську машинку.

«Можливо він колись вирішить стати поліцейським і буде спільно з нами служити”, — побажали поліцейські.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також під пологовим молоду матусю зустрічали побратими її чоловіка, і це стало для жінки приємним сюрпризом. Вона зізнається, що малюк в усьому нагадує батька.

«Вiн спoкiйний, як чoлoвiк. Схoжий нa тaтa, пoвнiстю всi риси йoгo», – зазначила Oлeнa.

Нагадаємо, що у Львові молода дружина загиблого Героя АТО народила сина - малюк ніколи не побачить татка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські герої показали війну із засніженого окопу: "Це ранить сильніше осколків"

Також, "Знай.uа" писав, воїни ЗСУ подбали про знедолених жителів Донбасу: "Інакше ми ворога не переможемо"